001 [] | Núm. identificador | ||
a | Núm. identificador | .b33546071 | |
021 [10] | ISBN Catmarc | ||
a | ISBN (Catmarc) | 99920-0-334-0 | |
035 [] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | ||
a | Número de control del sistema | 2753-43760 | |
100 [20] | Autor | ||
a | Autor | Casals Alís | |
245 [1] | TÍTOL | ||
a | Títol | Guia de pràctiques correctes del sector de la restauració | |
d | Menció de responsabilitat única | Josep M. Casals Alís, Meritxell Herreros Cozar, Gemma Marsal Llanes | |
260 [00] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
a | Lloc de publicació, distribució, etc | Andorra | |
b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Ministeri de Salut i Benestar | |
c | Data de publicació, distribució, etc | 2003 | |
300 [00] | DESCRIPCIÓ FÍSICA | ||
a | Extensió | 91 p. | |
650 [00] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Aliments | |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Restauració | |
x | Subdivisió general | Manipulació | |
x | Subdivisió general | Aspectes higiènics | |
x | Subdivisió general | Aspectes sanitaris | |
700 [20] | ENTRADA AFEGIDA--NOM PERSONAL | ||
a | Cognoms | Herreros Cozar | |
a | Cognoms | Marsal Llanes |
Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
1 | ![]() |