Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 []Núm. identificador
aNúm. identificador.b33546071
021 [10]ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)99920-0-334-0
035 []NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema2753-43760
100 [20]Autor
aAutorCasals Alís
245 [1]TÍTOL
aTítolGuia de pràctiques correctes del sector de la restauració
dMenció de responsabilitat únicaJosep M. Casals Alís, Meritxell Herreros Cozar, Gemma Marsal Llanes
260 [00]PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT)
aLloc de publicació, distribució, etcAndorra
bNom de l'editor, distribuïdor, etcMinisteri de Salut i Benestar
cData de publicació, distribució, etc2003
300 [00]DESCRIPCIÓ FÍSICA
aExtensió91 p.
650 [00]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaAliments
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaRestauració
xSubdivisió generalManipulació
xSubdivisió generalAspectes higiènics
xSubdivisió generalAspectes sanitaris
700 [20]ENTRADA AFEGIDA--NOM PERSONAL
aCognomsHerreros Cozar
aCognomsMarsal Llanes
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1