001 [] | Núm. identificador | ||
a | Núm. identificador | .b28552787 | |
021 [10] | ISBN Catmarc | ||
a | ISBN (Catmarc) | 84-205-3334-3 | |
035 [] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | ||
a | Número de control del sistema | 2229-31460 | |
245 [30] | TÍTOL | ||
a | Títol | Gestión de calidad aplicada a hostelería y restauración | |
e | Menció de responsabilitat que afegeix informació | Marco Julià ... [et al.] | |
260 [00] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
a | Lloc de publicació, distribució, etc | Madrid [etc.] | |
b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Prentice Hall | |
c | Data de publicació, distribució, etc | cop. 2002 | |
300 [00] | DESCRIPCIÓ FÍSICA | ||
a | Extensió | XI, 300 p. | |
c | Mides | 24 cm | |
440 [00] | SÈRIES/ENTRADA AFEGIDA--TÍTOL | ||
a | Títol | Turismo y hostelería | |
504 [00] | BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES | ||
a | Bibliografia, etc | Bibliografia | |
650 [00] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Restaurants, cafeteries, etc. | |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Hosteleria | |
x | Subdivisió general | Control de qualitat | |
x | Subdivisió general | Control de qualitat | |
700 [11] | ENTRADA AFEGIDA--NOM PERSONAL | ||
a | Cognoms | Julià |
Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
1 | ![]() |