Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 []Núm. identificador
aNúm. identificador.b28552787
021 [10]ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)84-205-3334-3
035 []NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema2229-31460
245 [30]TÍTOL
aTítolGestión de calidad aplicada a hostelería y restauración
eMenció de responsabilitat que afegeix informacióMarco Julià ... [et al.]
260 [00]PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT)
aLloc de publicació, distribució, etcMadrid [etc.]
bNom de l'editor, distribuïdor, etcPrentice Hall
cData de publicació, distribució, etccop. 2002
300 [00]DESCRIPCIÓ FÍSICA
aExtensióXI, 300 p.
cMides24 cm
440 [00]SÈRIES/ENTRADA AFEGIDA--TÍTOL
aTítolTurismo y hostelería
504 [00]BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES
aBibliografia, etcBibliografia
650 [00]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaRestaurants, cafeteries, etc.
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaHosteleria
xSubdivisió generalControl de qualitat
xSubdivisió generalControl de qualitat
700 [11]ENTRADA AFEGIDA--NOM PERSONAL
aCognomsJulià
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1