Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 [##]Núm. identificador
aNúm. identificador.b24698799
020 [##]INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
aInternational Standard Book Number8481744662
021 []ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)9788481744668
035 [##]NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema8481744662
035 [##]NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema1808-21060
080 [##]NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL
aNúmero de classificació612.39
245 [00]TÍTOL
aTítolNutrición clínica /
250 [##]EDICIÓ
aEdició2a ed.
260 [##]PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT)
aLloc de publicació, distribució, etcMadrid ;
aLloc de publicació, distribució, etcBarcelona [etc.] :
bNom de l'editor, distribuïdor, etcHarcourt,
cData de publicació, distribució, etccop. 2000
300 [##]DESCRIPCIÓ FÍSICA
aExtensióXIII, 278 p., [16] p- de làm. :
bAltres detalls físicsil., gràf., quadres;
cMides23 cm
500 [##]NOTA GENERAL
aNota generalTít. orig.: Fundaments of clinical nutrition
504 [##]BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES
aBibliografia, etcÍndex. Referències bibliogràfiques
650 [04]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaNutrició
700 [1#]ENTRADA AFEGIDA--NOM PERSONAL
aCognomsMorgan, Sarah L.,
700 [1#]ENTRADA AFEGIDA--NOM PERSONAL
aCognomsWeinsier, Roland L.,
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1