001 [] | Núm. identificador | ||
a | Núm. identificador | .b15439914 | |
021 [10] | ISBN Catmarc | ||
a | ISBN (Catmarc) | 84-200-0746-3 | |
035 [] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | ||
a | Número de control del sistema | 0650-99160 | |
080 [00] | NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL | ||
a | Número de classificació | 579.67 | |
100 [10] | Autor | ||
a | Autor | Jay | |
245 [10] | TÍTOL | ||
a | Títol | Microbiología moderna de los alimentos | |
d | Menció de responsabilitat única | James M. Jay | |
250 [00] | EDICIÓ | ||
a | Edició | 3a ed | |
260 [00] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
a | Lloc de publicació, distribució, etc | Zaragoza | |
b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Acribia | |
c | Data de publicació, distribució, etc | DL 1993 | |
300 [00] | DESCRIPCIÓ FÍSICA | ||
a | Extensió | XII, 804 p. | |
b | Altres detalls físics | il. | |
c | Mides | 24 cm | |
504 [00] | BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES | ||
a | Bibliografia, etc | Referències bibliogràfiques. Índex | |
650 [09] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Microbiologia d'aliments | |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Microbiologia d'aliments | |
x | Subdivisió general | Manuals |
Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
1 | ![]() |