Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 []Núm. identificador
aNúm. identificador.b15439914
021 [10]ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)84-200-0746-3
035 []NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema0650-99160
080 [00]NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL
aNúmero de classificació579.67
100 [10]Autor
aAutorJay
245 [10]TÍTOL
aTítolMicrobiología moderna de los alimentos
dMenció de responsabilitat únicaJames M. Jay
250 [00]EDICIÓ
aEdició3a ed
260 [00]PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT)
aLloc de publicació, distribució, etcZaragoza
bNom de l'editor, distribuïdor, etcAcribia
cData de publicació, distribució, etcDL 1993
300 [00]DESCRIPCIÓ FÍSICA
aExtensióXII, 804 p.
bAltres detalls físicsil.
cMides24 cm
504 [00]BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES
aBibliografia, etcReferències bibliogràfiques. Índex
650 [09]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaMicrobiologia d'aliments
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaMicrobiologia d'aliments
xSubdivisió generalManuals
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1