| 001 [##] | Núm. identificador | ||
| a | Núm. identificador | .b54714588 | |
| 020 [##] | INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | ||
| a | International Standard Book Number | 2100488732 | |
| 020 [##] | INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | ||
| a | International Standard Book Number | 9782100488735 | |
| 080 [00] | NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL | ||
| a | Número de classificació | 579.3 | |
| 100 [1#] | Autor | ||
| a | Autor | Singleton, Paul. | |
| 245 [10] | TÍTOL | ||
| a | Títol | Bactériologie : | |
| b | Recordatori del títol | pour la médecine, la biologie et les biotechnologies : cours / | |
| 250 [##] | EDICIÓ | ||
| a | Edició | 6e éd. | |
| 260 [##] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
| a | Lloc de publicació, distribució, etc | Paris : | |
| b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Dunod, | |
| c | Data de publicació, distribució, etc | c2005 | |
| 300 [##] | DESCRIPCIÓ FÍSICA | ||
| a | Extensió | x, 542 p. : | |
| b | Altres detalls físics | ill. ; | |
| c | Mides | 24 cm. | |
| 440 [#0] | SÈRIES/ENTRADA AFEGIDA--TÍTOL | ||
| a | Títol | Sciences sup. | |
| 490 [1#] | SERIES STATEMENT | ||
| a | Series statement | Sciences sup. Sciences de la vie | |
| 500 [##] | NOTA GENERAL | ||
| a | Nota general | Les premières éd. anglaises publiées sous le titre : Introduction to bacteria : for students in the biological sciences. | |
| 500 [##] | NOTA GENERAL | ||
| a | Nota general | Traduction de: Bacteria in biology, biotechnology and medicine. 6th. c2004. | |
| 500 [##] | NOTA GENERAL | ||
| a | Nota general | "PCEM - Pharmacie - Prépas BCPST - Master"--Couv. | |
| 504 [##] | BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES | ||
| a | Bibliografia, etc | Comprend des réf. bibliogr. et un index. | |
| 650 [#6] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
| a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Bacteriologia | |
| 650 [#6] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
| a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Microbiologia | |
| Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
| 1 |