Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 [##]Núm. identificador
aNúm. identificador991061093807306706
020 [##]INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
aInternational Standard Book Number9788413022291
021 []ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)9788413022291
035 [##]NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema(OCoLC)1450785738
100 [1#]Autor
aAutorLlorca Ibi, Francesc-Xavier,
245 [10]TÍTOL
aTítolPeix i sal :
bRecordatori del títolhistòria lèxica de la saladura /
300 [##]DESCRIPCIÓ FÍSICA
aExtensió182 pàgines :
bAltres detalls físicsil·lustracions ;
cMides21 cm
490 [0#]SERIES STATEMENT
aSeries statementBiblioteca Rafael Alemany Ferrer ;
vVolume number/sequential designation3
500 [##]NOTA GENERAL
aNota generalNotes, glossari, bibliografia: pàgines [163]-177
650 [#7]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaPeix salat .
650 [#7]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaTerminologia
650 [#7]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaCatalà
xSubdivisió generalArgot.
650 [#7]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaCatalà
xSubdivisió generalLexicografia.
650 [#7]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaSaladura
xSubdivisió generalTerminologia.
zSubdivisió geogràficaPaís Valencià
651 [#7]SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
aGeographic namePaís Valencià.
710 [2#]ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
aCorporate name or jurisdiction name as entry elementUniversitat d'Alacant.
bSubordinate unitDepartament de Filologia Catalana,
830 [#0]SERIES ADDED ENTRY--UNIFORM TITLE
aUniform titleBiblioteca Rafael Alemany Ferrer ;
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1