| 001 [] | Núm. identificador | ||
| a | Núm. identificador | .b39190699 | |
| 021 [10] | ISBN Catmarc | ||
| a | ISBN (Catmarc) | 978-84-200-0823-3 | |
| a | ISBN (Catmarc) | 84-200-0823-0 | |
| 035 [] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | ||
| a | Número de control del sistema | 3334-92960 | |
| 100 [10] | Autor | ||
| a | Autor | Coenders | |
| 245 [10] | TÍTOL | ||
| a | Títol | Química culinaria | |
| b | Recordatori del títol | estudio de lo que les sucede a los alimentos | |
| 260 [00] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
| a | Lloc de publicació, distribució, etc | Zaragoza | |
| b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Acribia | |
| c | Data de publicació, distribució, etc | 1996 | |
| 650 [] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
| a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Química | |
| c | Situació de l'esdeveniment | Arts culinàries | |
| Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
| 1 |