Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 []Núm. identificador
aNúm. identificador.b39190699
021 [10]ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)978-84-200-0823-3
aISBN (Catmarc)84-200-0823-0
035 []NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
aNúmero de control del sistema3334-92960
100 [10]Autor
aAutorCoenders
245 [10]TÍTOL
aTítolQuímica culinaria
bRecordatori del títolestudio de lo que les sucede a los alimentos
260 [00]PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT)
aLloc de publicació, distribució, etcZaragoza
bNom de l'editor, distribuïdor, etcAcribia
cData de publicació, distribució, etc1996
650 []ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaQuímica
cSituació de l'esdevenimentArts culinàries
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1