001 [##] | Núm. identificador | ||
a | Núm. identificador | .b28593145 | |
020 [##] | INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | ||
a | International Standard Book Number | 8484730883 (o.c.) | |
020 [##] | INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | ||
a | International Standard Book Number | 8484730891 (v. 1) | |
020 [##] | INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | ||
a | International Standard Book Number | 8484730905 (v. 2) | |
035 [##] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | ||
a | Número de control del sistema | 8484730883 | |
035 [##] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | ||
a | Número de control del sistema | 2233-55660 | |
080 [##] | NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL | ||
a | Número de classificació | 612.39 | |
100 [1#] | Autor | ||
a | Autor | Mataix Verdú, Francisco José | |
245 [10] | TÍTOL | ||
a | Títol | Nutrición y alimentación humana / | |
260 [##] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
a | Lloc de publicació, distribució, etc | Majadahonda : | |
b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Ergon, | |
c | Data de publicació, distribució, etc | cop. 2002 | |
300 [##] | DESCRIPCIÓ FÍSICA | ||
a | Extensió | 2 v. (1551 p.) : | |
b | Altres detalls físics | il., gràf.; | |
c | Mides | 29 cm | |
505 [8#] | CONTINGUTS | ||
a | Continguts | Conté: 1. Nutrientes y alimentos ; 2. Situaciones fisiológicas y patológicas | |
650 [04] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Nutrició | |
650 [04] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Aliments | |
740 [0#] | ADDED ENTRY--UNCONTROLLED RELATED/ANALYTICAL TITLE | ||
a | Uncontrolled related/analytical title | Nutrientes y alimentos | |
740 [0#] | ADDED ENTRY--UNCONTROLLED RELATED/ANALYTICAL TITLE | ||
a | Uncontrolled related/analytical title | Situaciones fisiológicas y patológicas |
Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
1 | ![]() | |
2 | ![]() |