Servei bibliotecari
Universitat d'Andorra
001 [##]Núm. identificador
aNúm. identificador.b69593267
020 [##]INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
aInternational Standard Book Number9786124370045
021 []ISBN Catmarc
aISBN (Catmarc)9786124370045
100 [1#]Autor
aAutorDe la Fuente de Díez Canseco, Luciana,
245 [10]TÍTOL
aTítolPerú:
bRecordatori del títolSabor & saber: bases y técnicas de la cocina Peruana/
250 [##]EDICIÓ
aEdicióPrimera edició: agost 2017
260 []PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT)
aLloc de publicació, distribució, etcLima
bNom de l'editor, distribuïdor, etcEditorial Súper Gráfica E.I.E.L.
cData de publicació, distribució, etc2017
300 [##]DESCRIPCIÓ FÍSICA
aExtensió378 pàgines :
bAltres detalls físicsil.lustracions en color ;
cMides21 cm
650 [09]ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA
aTemàtica o nom geogràfic com a element d'entradaCuina peruana
655 [#9]INDEX TERM--GENRE/FORM
aGenre/form data or focus termLlibres de cuina
Codi de barres - Signatura topogràficaDisponible
1