|
001 [##] | Núm. identificador |
a | Núm. identificador | .b14060668 |
020 [##] | INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
a | International Standard Book Number | 8475773370 : |
035 [##] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA |
a | Número de control del sistema | 8475773370 |
035 [##] | NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA |
a | Número de control del sistema | 0450-57560 |
080 [##] | NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL |
a | Número de classificació | 308 |
080 [##] | NÚMERO DE CLASSIFICACIÓ DECIMAL UNIVERSAL |
a | Número de classificació | 658.8 |
100 [1#] | Autor |
a | Autor | Popcorn, Faith |
245 [10] | TÍTOL |
a | Títol | Lo que vendrá : |
b | Recordatori del títol | [el informe Popcorn : un mapa de los nuevos tiempos en la sociedad de los negocios] / |
260 [##] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) |
a | Lloc de publicació, distribució, etc | Barcelona : |
b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | Granica, |
c | Data de publicació, distribució, etc | cop. |
300 [##] | DESCRIPCIÓ FÍSICA |
a | Extensió | 303 p. : |
b | Altres detalls físics | quadres; |
c | Mides | 23 cm |
500 [##] | NOTA GENERAL |
a | Nota general | Tít. orig.: The Popcorn report |
500 [##] | NOTA GENERAL |
a | Nota general | Reimpressions: 1997 |
504 [##] | BIBLIOGRAFIA, ETC. NOTES |
a | Bibliografia, etc | Glossari |
650 [04] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Pronòstic dels negocis |
650 [04] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Comportament del consumidor |
x | Subdivisió general | Pronòstic |
650 [07] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Previsió social |
650 [07] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Previsió dels negocis |
650 [04] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA |
a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Prospectiva |
830 [#0] | SERIES ADDED ENTRY--UNIFORM TITLE |
a | Uniform title | Management y contexto |