| 021 [] | ISBN Catmarc | ||
| a | ISBN (Catmarc) | 9781682261811 | |
| 100 [] | Autor | ||
| a | Autor | Del Aguila, Rocío; Miseres, Vanesa | |
| 245 [] | TÍTOL | ||
| a | Títol | Food Studies in Latin American Literature : | |
| b | Recordatori del títol | Perspectives on the Gastronarrative | |
| 260 [] | PUBLICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, ETC. (IMPRINT) | ||
| a | Lloc de publicació, distribució, etc | Fayetteville | |
| b | Nom de l'editor, distribuïdor, etc | University of Arkansas Press | |
| c | Data de publicació, distribució, etc | 2021 | |
| 300 [] | DESCRIPCIÓ FÍSICA | ||
| a | Extensió | 280 p | |
| 440 [] | SÈRIES/ENTRADA AFEGIDA--TÍTOL | ||
| a | Títol | Food and Foodways | |
| 650 [] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
| a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Cuina en la literatura | |
| 650 [] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
| a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Literatura llatinoamericana | |
| 650 [] | ENTRADA AFEGIDA DE TEMA--TEMÀTICA | ||
| a | Temàtica o nom geogràfic com a element d'entrada | Literatura llatina | |
| x | Subdivisió general | Història i crítica | |
| Codi de barres - Signatura topogràfica | Disponible | |
| 1 |